Wij zijn

 

ProudMom.

werk privé balans

Joyce van Dijk

Oprichter

VERHAAL

Vrouwen en mannen zijn anders. Dat het mannelijk en vrouwelijk brein en lichaam totaal van elkaar verschillen, is geen nieuws. Bij vrouwen hebben we meer te maken met de hormonale veranderingen, met name gedurende de zwangerschap en na de bevalling (ProudMom) en ook tijdens de overgang (ProudWoman). De impact kan zo groot zijn, mogelijk versterkt door stress en ongezonde leefstijl, dat vrouwen uit balans raken en (tijdelijk) uit kunnen vallen. Dat raakt ons temeer omdat dit in veel gevallen voorkomen had kunnen worden. Daarom zijn wij er.

Het work-life pakket is kosteloos voor de ProudMoms omdat de kosten worden terugverdiend als het gaat om verzuim, zorg en ook als je kijkt naar prestaties, vitaliteit en werkvermogen. Uit onze ervaring blijkt dat de factor aandacht en begrip, ongeacht of de vrouw het work-life pakket afneemt, al effect heeft op een daling van het verzuim en andere indicatoren zoals vitaliteit, werkvermogen en gezondheid.

ONTMOET HET PROUDMOM TEAM

Als vrouwen zichzelf op nummer 1 zetten dan krijg je een totaal andere wereld. Dat wil ik meemaken. Ik maak me daar hard voor!

Joyce van Dijk

Managing Director

Balans betekent voor mij bewustzijn en los kunnen laten.

Elselyn van den Hooven

Manager

Als Vitaliteitsdeskundige streef ik naar een gezondere en meer ontspannen wereld.

Michelle Strik

Vitaliteitsdeskundige

Met mijn opgedane kennis binnen ProudMom, adviseer en ondersteun ik het team.

Sophie Thio

Adviseur

Ik blijf in balans door creatief te zijn en mezelf te blijven.

Amine Ouadrhiri

Creative Director

Als laatstejaars bedrijfskundestudent is ProudMom de ideale plek om mijn opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. Een dag per week ondersteun ik met veel plezier het management van ProudMom.

Hannah Visbeen

Management Assistent

KANTOOR

Ook bij ons op kantoor draait alles om balans en vitaliteit. De atmosfeer is rustgevend en om gezond te blijven werken we regelmatig staand, eten we gezonde lunches en maken we elke middag een korte wandeling.