Waarom

 

ProudMom.

Nederland kent steeds meer werkende moeders; ambitieuze vrouwen die een drukke baan combineren met de zorg voor hun gezin. Uit statistieken blijkt dat lichamelijke en psychische klachten na de zwangerschap zorgen voor een bovengemiddeld hoge uitval en verzuim onder deze doelgroep. Het work-life pakket is ontworpen om verzuim door zwangerschap te voorkomen.

ProudMom biedt oplossingen voor werkgevers en verzekeraars om de werk-privé balans en vitaliteit van de werkende vrouw te verbeteren. Dit kan individueel of in groepsverband. Door een work-life pakket of workshop in te zetten als preventie- en/of re-integratieactiviteit stimuleert u het behoud van vrouwelijk talent en helpt u de vrouwen optimaal te blijven presteren. Het groepsaanbod van ProudMom biedt tevens de mogelijkheid om met werkende moeders én vaders in te gaan op de uitdagingen die het werkend ouderschap met zich meebrengt.

cijfer_pm_8
melissa-raczak-2

Melissa Raczak

Partner Deloitte

AANBEVELINGEN

Mijn speerpunten zijn ‘Vitality and Technology’ en women leadership. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat het een behoorlijke uitdaging kan zijn om een carriëre te combineren met een gezin. Daarom zijn wij in 2015 een samenwerking aangegaan met ProudMom. Met ProudMom zien wij dat jonge ambitieuze moeders beter in staat zijn om voor zichzelf op te komen en de juiste keuzes te maken. Om succesvol te kunnen zijn moet je mentaal en fysiek fit en sterk zijn. Samen met ProudMom zorgen wij ervoor dat vrouwen aan boord blijven en verder richting kunnen geven aan hun ambities en drijfveren.

reintegratie na uitval zwangerschap HR P&O afdeling

RESULTATEN

Uit onderzoek onder de deelneemsters blijkt dat de balans tussen werk en privé significant is verbeterd na afname van het work-life pakket. Daarnaast blijkt dat een grote meerderheid van de deelneemsters de vooraf gestelde doelen heeft behaald en dat het pakket heeft bijgedragen aan het oplossen van bestaande knelpunten.

HET WORK-LIFE PAKKET

Het individuele aanbod van ProudMom bereidt kersverse moeders voor op een gezonde terugkeer naar de werkvloer na het zwangerschapsverlof. De unieke combinatie van fysieke en mentale begeleiding zorgt voor een compleet en duurzaam resultaat dat wordt ondersteund met handvatten voor thuis. Het pakket wordt aangeboden binnen 12 maanden na de bevalling.

PERSONAL

Het work-life pakket personal is een pakket waarin veel ruimte bestaat voor verdieping. De moeder gaat met een work-life coach, personal trainer en voedingsadviseur dieper in op de uitdagingen van het werkend moederschap. Tevens worden er handvatten geboden om haar vitaliteit (zowel fysiek als mentaal) structureel te kunnen verbeteren. Het pakket bestaat uit 3 uur coaching, 3 uur personal training, 2 uur voedingsadvies en is in heel Nederland en delen van België beschikbaar. Het pakket kan naar wens worden aangepast.

TEAM

Het work-life pakket team is een pakket dat de mogelijkheid biedt om in groepsverband aan de slag te gaan met de thema’s werk-privé balans, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Het pakket bestaat uit 3 uur coaching, 3 uur personal training en 2 uur voedingsadvies. Dit wordt aangeboden aan groepen van 3 tot 5 collega’s op een locatie naar keuze in Nederland. Het pakket kan naar wens worden aangepast.

WORKSHOPS

ProudMom biedt verschillende workshops voor werkende moeders en vaders. Alle workshops zijn beschikbaar voor tien tot twintig deelnemers en vinden plaats op een locatie naar keuze. Onder leiding van een vitaliteitsexpert gaat men aan de slag met thema’s als: werk-privé balans, time- en stressmanagement en voeding. Ook voor leidinggevenden zijn er workshops beschikbaar om meer inzicht te krijgen in de onderwerpen rondom hun eigen werk-privé balans en de uitdagingen waar hun werknemers/verzekerden mee te maken krijgen.
Voor meer informatie over ons aanbod kunt u contact opnemen via 020-3413000.

LANDELIJKE DEKKING

Met een netwerk van meer dan honderd coaches, personal trainers en voedingsadviseurs in heel Nederland (en België) is kwaliteitsbewaking van essentieel belang. Wij hanteren dan ook strenge kwaliteitseisen bij de selectie van ProudMom Professionals. Bekijk de Kwaliteitseisen voor ProudMom professionals.

Kwaliteitseisen

Verzuim en zwangerschap

AANMELDEN

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat ProudMom voor uw bedrijf kan betekenen? Of u bent al helemaal overstag? Graag komen wij met u in contact om vragen te beantwoorden of u vrijblijvend onze pakketten en de mogelijkheden voor uw organisatie voor te leggen.

Contactgegevens

E-mail : joyce.van.dijk@proudmom.nl

Telefoonnummer: 020-3413000