In balans met

 

ProudMom.

Als werkende moeder wil je na de zwangerschap weer snel goed in je vel zitten. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Samen met onze geselecteerde professionals bij jou in de buurt werk je toe naar jouw persoonlijke work-life balans. Aan de hand van work-life coaching, personal training en voedingsadvies ben jij mentaal en fysiek weer vol energie, fit en sterk!

ERVARINGEN VAN PROUDMOMS

 

ONDERDELEN

Work-life coaching (3 uur) 

De coach geeft je adviezen en handvatten voor het creëren van de juiste balans en het vinden van een nieuw ritme.

Back-in-shape training (3 uur)

Snel terug in vorm onder professionele begeleiding van een personal trainer.

Voedingsadvies (2 uur)

Energiek, gezond en op het juiste gewicht met hulp van onze voedingsadviseur.

DEELNEMERS GEVEN PROUDMOM HET CIJFER 8.0

AANMELDEN

Je kan je al aanmelden tijdens de zwangerschap. Jij bepaalt zelf wanneer je wilt gaan starten. Je kan het work-life pakket ook in delen afnemen. Een uurtje coaching tijdens je zwangerschap? Dat kan! Je hebt in totaal recht op 8 uur. De uren worden in overleg verdeeld in 3 keer 1 uur of 2 keer 1,5 uur. Het ProudMom work-life pakket kan worden afgenomen tijdens de zwangerschap en in de eerste 12 maanden na de bevalling. Daarna kun je niet meer van deze service gebruik maken.

Het work-life pakket word je kosteloos aangeboden als je werkgever of verzekeraar is aangesloten bij ProudMom BV.

Word direct een ProudMom
werken tijdens de zwangerschap
Bevallen en werk

PROUDMOM PROFESSIONALS

ProudMom heeft een landelijk netwerk van meer dan 140 erkende en gecertificeerde professionals. Waar je ook woont of werkt, er is altijd een professional bij jou in de buurt. Op basis van een telefonische intake wordt er een match gemaakt met een coach, personal trainer en voedingsadviseur. Tijdens het intakegesprek vragen wij naar jouw doelen op alle drie de onderdelen (coaching, personal training, voedingsadvies). Wat jij mentaal en fysiek wil bereiken staat centraal. En daarnaast bepaal jij zelf wanneer je aan de slag gaat en met welk onderdeel. Meld je gelijk aan!

BENEFITS

Het work-life pakket is kosteloos voor de ProudMoms omdat de kosten worden terugverdiend als het gaat om verzuim, zorg en ook als je kijkt naar prestaties, vitaliteit en werkvermogen. Uit onze ervaring blijkt dat de factor aandacht en begrip, ongeacht of de vrouw het work-life pakket afneemt, al effect heeft op een daling van het verzuim en andere indicatoren zoals vitaliteit, werkvermogen en gezondheid.

werk bevallen zwanger zwangerschap