Webshop Philadelphia

family banner

Webshop

 

Philadelphia.

Stichting Philadelphia Zorg, een van onze opdrachtgevers, heeft een eigen webshop opgezet, waarin mooie producten worden aangeboden die zijn vervaardigd door cliënten van de stichting; mensen met een verstandelijke beperking en met onbeperkte liefde en aandacht voor het ambacht en de natuurlijke materialen waarmee gewerkt wordt.
Met deze producten haal je dus iets bijzonders in huis… en de cliënt het beste uit zichzelf. Wij steunen dit mooie initiatief.

Uitgelicht: Slofjes – ‘Vilten Voetjes’

Heerlijk zacht voor baby’s voetjes. Deze mooie slofjes worden vol liefde en aandacht met de hand gevilt. Wol is ademend in de zomer en werkt isolerend in de winter. De slofjes zijn dus het hele jaar te dragen. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: van stoer grijs en helderblauw tot groen pastel en lief roze. Een ideaal kraamcadeautje.

 

Gemaakt door Zij-aan-Zij in Amsterdam
Bij Zij-aan-Zij werken cliënten, kunstenaars, medewerkers en vrijwilligers letterlijk zij aan zij. In het atelier wordt geborduurd, gebreid en gehaakt. Zij-aan-Zij is zijde- en vilt-specialist. De meest prachtige dieren en slofjes worden met veel geduld en toewijding gevilt. Dat kost wat tijd en bijzondere aandacht. Maar dan kun je wel met recht spreken van het echte, ambachtelijke werk.

Ga direct naar de webshop
232785139